Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli göl görmek

Rüyada kirli göl görmek

Rüyada kirli göl görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet eder.

Rüyada kirli göl gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar veya jestler bir ilişkinizde bağlılığın artmasını sağlayabilir.

Rüyada kirli göle girmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, asla harama bulaşmayacağına, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kirli göle düşmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli gölde yüzmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli göl görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl kenarında oturmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalettir.

Rüyada gölde yüzen balık görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada göle balık bırakmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments