Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli elbise çıkarmak

Rüyada kirli elbise çıkarmak

Rüyada kirli elbise çıkarmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kirli elbise çıkarmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Rüyada kirli elbise çıkarmak isteklerin yerine geleceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak ağız tadının yerine geleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada yüzden kir çıkarmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kir çıkarmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, ilerleyemeyeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünden kir çıkarmak kazanç ve kar getireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, gönül kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments