Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kir çıkarmak

Rüyada kir çıkarmak

Rüyada kir çıkarmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada yüzünden kir çıkarmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kolaylığa kavuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sırtından kir çıkarmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada kirli çorap çıkarmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kirli elbise çıkarmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak kişinin sıkıntıların artacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzden kir çıkarmak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments