Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünden kir çıkarmak

Rüyada yüzünden kir çıkarmak

Rüyada yüzünden kir çıkarmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, strese gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yüzünden kir çıkarmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Rüyada yüzünden maske çıkarmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bolluk içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünden irin çıkarmak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünden kıl aldırmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri yüzünden ağladığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin senin yüzünden öldüğünü görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yüzünden öpmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para yüzünden kavga etmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments