Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet lekesi görmek

Rüyada adet lekesi görmek

Rüyada adet lekesi görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet lekesi gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Rüyada adet lekesi görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada adet görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, büyük bir servete kavuşacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalettir.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada adet bezi görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adetinin geldiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette adet olmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yatakta adet kanı görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments