Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere suyunda yüzmek

Rüyada dere suyunda yüzmek

Rüyada dere suyunda yüzmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Rüyada dere suyunda yüzmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada derenin içinde yüzmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bulanık derede yüzmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rızkının çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada kirli derede yüzmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir derede yüzmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, umutlarının da tükeneceğine delalettir.

Rüyada derede yüzdüğünü görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede ters yüzmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada akan derede yüzmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments