Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadasınla küsmek

Rüyada arkadasınla küsmek

Rüyada arkadasınla küsmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadasınla küsmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Rüyada arkadasınla küsmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşınla küsmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasıyla küsmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin biriyle küsmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kazancının bereketleneceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle küsmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada küsmek ve barışmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada dostuna küsmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuya küsmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments