Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle küsmek

Rüyada biriyle küsmek

Rüyada biriyle küsmek büyük zorluklar geçireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, karın artacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle küsmek gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin kişiyle küsmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneye küsmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşa küsmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye küsmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle küsmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada baba küsmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Rüyada en iyi arkadaşınla küsmek sıkıntısından kurtulacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kavga etmek küsmek sorunlarını teker teker aşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments