Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşınla küsmek

Rüyada yakın arkadaşınla küsmek

Rüyada yakın arkadaşınla küsmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşınla küsmek gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada yakın arkadaşla küsmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla küsmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşa küsmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşıyla küsmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşınla küsmek hem de işinde söz sahibi olacağına, hastalıkların uzak duracağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşına küsmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşa küsmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşınla küsmek çalıştığına değeceğine, sorunların üstüste geleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments