Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya küsmek

Rüyada komşuya küsmek

Rüyada komşuya küsmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, eşlerinin kapanacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalettir.

Rüyada komşuya küsmek gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada komşuya küsmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada komşuyla küsmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına yorulur.

Rüyada dostunla küsmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada dayıya küsmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla küsmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, tecrübe sahibi olacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına inanılır.

Rüyada kızına küsmek sağlığını da kaybedeceğine, iyi konumlara geleceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada annesine küsmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşına küsmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments