Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küsmek ve barışmak

Rüyada küsmek ve barışmak

Rüyada küsmek ve barışmak kem gözlere gelineceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet eder.

Rüyada küsmek ve barışmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Rüyada küsmek ve barışmak kendisiyle de gururlanacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küsmek barışmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşınla küsmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, hayırlı bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada patrona küsmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle küsmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine küsmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada anneye küsmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işarettir.

Rüyada eşinden küsmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments