Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bornoz görmek

Rüyada kirli bornoz görmek

Rüyada kirli bornoz görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, borçlarının ödeneceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli bornoz gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kirli bornoz görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada havlu bornoz görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada havlu ve bornoz görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ailesinin de büyük olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah bornoz görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada mavi bebek bornozu görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bornozlu görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments