Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bornozlu görmek

Rüyada beyaz bornozlu görmek

Rüyada beyaz bornozlu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına alamet eder.

Rüyada beyaz bornozlu gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi veya belli konularda atılım yapmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz bornoz giymek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada beyaz bornozlu görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada beyaz bornoz almak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bornozlu erkek görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, istediği herşeye kavuşacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini bornozlu görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mor bornoz giymek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments