Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bez görmek

Rüyada kirli bez görmek

Rüyada kirli bez görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kirli bez gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada kirli bez görmek işinde başarılı olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işarettir.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Rüyada kirli bez yıkamak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli adet bezi görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli sofra bezi görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza yorulmaktadır.

Rüyada kirli bebek bezi görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofra bezi almak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, gelirinin eksileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulur.

Rüyada bulaşık bezi görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments