Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırışık pantolon görmek

Rüyada kırışık pantolon görmek

Rüyada kırışık pantolon görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hedeflerini tutturamayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırışık pantolon gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada kırışık pantolon giymek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kırışık pantolon görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek dayanışma içinde kalacağına, önünü göremez olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzünü kırışık görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırışık elbise görmek sorunların son bulacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kırışık gelinlik görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırışıklık görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments