Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırışık pantolon giymek

Rüyada kırışık pantolon giymek

Rüyada kırışık pantolon giymek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırışık pantolon giymek gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Rüyada kırışık pantolon giymek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırışık pantolon görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırışık gömlek giymek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, zorluklarının biteceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, beklenilen takdiri alacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işarettir.

Rüyada kırışık ceket görmek üzüntülerin sevince döneceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü kırışık görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlerini yoluna koyacağına, öz güven kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments