Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış vazo görmek

Rüyada kırılmış vazo görmek

Rüyada kırılmış vazo görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, şansının kendinden yana olacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış vazo gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya partnerlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kırılmış vazo görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırılan vazo görmek dargınların barışacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi cam vazo görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor vazo görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada cam vazo kırmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada antika vazo görmek başına uğursuzluklar geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Rüyada camdan vazo görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, borcunun kalmayacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada cam vazo hediye almak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, umutlarının tazeleneceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments