Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan vazo görmek

Rüyada kırılan vazo görmek

Rüyada kırılan vazo görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, ticaretin açılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, güç ve kudret kazanacağına yorulur.

Rüyada kırılan vazo gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Rüyada kırılan vazo görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kırılmış vazo görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika vazo görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına yorulur.

Rüyada mor vazo görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz vazo görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalettir.

Rüyada vazoda gül görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, borçlanılacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada vazo içinde gül görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çekilen hasretin biteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın vazo görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments