Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan vazo görmek

Rüyada camdan vazo görmek

Rüyada camdan vazo görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet eder.

Rüyada camdan vazo gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada yeşil cam vazo görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, yeni siparişler alacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada camdan vazo görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cam vazoda çiçek görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, malının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam vazo görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam vazolar görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük cam vazo görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işarettir.

Rüyada cam vazo kırmak gelişim içine gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada cam vazo almak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments