Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan cam görmek

Rüyada kırılan cam görmek

Rüyada kırılan cam görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, gelişim içine gireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılan cam gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada camın kırıldığını görmek güzelliklere rast gelineceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına yorulur.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada kırılmayan cam görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, zorlukları atlatacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine inanılır.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Rüyada cam eşyanın kırıldığını görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments