Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık yumurta almak

Rüyada kırık yumurta almak

Rüyada kırık yumurta almak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta almak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınızda bazı değişiklikler yapmanız istenebilir.

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, başarılarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada çok kırık yumurta görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta vermek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek rakiplerin başarı kazanacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabuğu kırık yumurta görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok zor duruma düşüleceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments