Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, makam ve rütbe edineceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada kırık yumurta kabuğu gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Rüyada kabuğu kırık yumurta görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, çok zor günler yaşayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta kabuğu soymak duygusallığın ön plana çıkacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuksuz yumurta görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yumurta kabuğu görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yumurta kabuğu görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine inanılır.

Rüyada yumurta kabuğu yemek dayanışma içinde kalacağına, özel muamele göreceğine, istenmeyen olayların olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments