Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık yumurta görmek

Rüyada kırık yumurta görmek

Rüyada kırık yumurta görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, işinin başına geçeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işinde en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kırık yumurta vermek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işarettir.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, başarısının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuğu kırık yumurta görmek mutlu olacağına ve güleceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments