Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi kırık tarak görmek

Rüyada dişi kırık tarak görmek

Rüyada dişi kırık tarak görmek çok kötü günler yaşayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işyerini kapatacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada dişi kırık tarak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada dişi kırık tarak görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık tarakla saç taramak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, iyi şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kırık dişli tarak görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dişleri kırık tarak görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık tarak görmek kazanç kapılarının açılacağına, yokluk çekeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kıllı tarak görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah tarak görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarak yakmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments