Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tarak görmek

Rüyada kırık tarak görmek

Rüyada kırık tarak görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine inanılır.

Rüyada kırık tarak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Rüyada dişleri kırık tarak görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık dişli tarak görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık tarak görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada dişi kırık tarak görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalet eder.

Rüyada saç tarağı görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulur.

Rüyada plastik tarak görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada çok tarak görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments