Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plastik tarak görmek

Rüyada plastik tarak görmek

Rüyada plastik tarak görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, borçlanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada plastik tarak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, eksikleri veya ucu açık kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Rüyada plastik tarak görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada plastik yüzük görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kısmetin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada plastik oyuncak görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işarettir.

Rüyada plastik top oynamak göğüs germek zorunda kalınacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Rüyada plastik yılan görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada plastik sandalye görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada plastik tabak görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada plastik gül görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments