Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok tarak görmek

Rüyada çok tarak görmek

Rüyada çok tarak görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok tarak gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Rüyada birinden tarak aldığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırça tarak görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada sık dişli tarak görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık tarak görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kemik tarak görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada tarak yakmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıllı tarak görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada birinden tarak istemek gıybet edeceğine, hafifleyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments