Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge taşımak

Rüyada süpürge taşımak

Rüyada süpürge taşımak işini en iyi şekilde yapacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada süpürge taşımak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada süpürge taşımak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi süpürge görmek daha rahat bir nefes alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret eder.

Rüyada ot süpürgesi görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada süpürge tohumu görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada süpürge istemek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine delalettir.

Rüyada süpürgenin yandığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada süpürgelik görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge sesi duymak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments