Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda çiçek görmek

Rüyada kavanozda çiçek görmek

Rüyada kavanozda çiçek görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavanozda çiçek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan sorunları sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Rüyada kavanozda çiçek görmek zorlukların biteceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada turşu kavanozu görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işarettir.

Rüyada kavanoz görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kavanozda reçel görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavanoz kırmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavanozda bezelye görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada salça kavanozu görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada bal kavanozu görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments