Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda kahve görmek

Rüyada kavanozda kahve görmek

Rüyada kavanozda kahve görmek hırpalanacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, kazançlı adımlar atılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kavanozda kahve gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belirli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kavanozda kahve görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, dikkat çekeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kahve kavanozu görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kavanoz görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı kavanoza koymak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada kavanozun içinde balık görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulur.

Rüyada kavanozda bal görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek kafasının da rahat edeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada kavanoz kırmak yeni bir yol çizileceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments