Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam süpürmek

Rüyada kırık cam süpürmek

Rüyada kırık cam süpürmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, üzüntülerin gideceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam süpürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Rüyada cam kırıkları süpürmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını süpürmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırık süpürmek adının ülke dışında yayılacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada cam kırığı süpürmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırık cam süpürmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, işinden ekmeğinden olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada cam kırığını süpürmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıkları yutmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet eder.

Rüyada kırık saat camı görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, refah içinde olacağına, malının da hiç olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments