Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırığını süpürmek

Rüyada cam kırığını süpürmek

Rüyada cam kırığını süpürmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayırlı işe, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada cam kırığını süpürmek gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada kırık cam süpürmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işaret eder.

Rüyada cam kırıklarını süpürmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına yorulur.

Rüyada cam kırık süpürmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları süpürmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine rivayet eder.

Rüyada cam kırığı süpürmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırığını süpürmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Rüyada cam kırığı toplamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada yerde cam kırıkları görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments