Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bilgisayar görmek

Rüyada kırık bilgisayar görmek

Rüyada kırık bilgisayar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık bilgisayar gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kırık bilgisayar görmek işbirliği içinde olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kamerası görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar bozulması görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar parçaları görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, muradına ereceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar kapatmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada bilgisayarın bozulduğunu görmek psikolojik olarak toparlanacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments