Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek

Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek

Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, zor günlerin sona ereceğine, zararlarını telafi edeceğine, kolaylık sağlayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı kiremitli ev gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kiremit görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kiremit ev görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiremitlik görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiremit atmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalettir.

Rüyada kırılmış kiremit görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kiremit aktarmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Rüyada kiremitli çatı görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments