Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiremit almak

Rüyada kiremit almak

Rüyada kiremit almak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiremit almak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Rüyada kiremit yemek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kiremitlik görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kiremit ev görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, büyük bir özgüven kazanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, asık yüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada çatı kiremit görmek istediği evde oturacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiremit aktarmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış kiremit görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet eder.

Rüyada kiremit dizmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments