Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz ve elma görmek

Rüyada kiraz ve elma görmek

Rüyada kiraz ve elma görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, hırpalanacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalettir.

Rüyada kiraz ve elma gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada kiraz elma görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve kiraz görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma kiraz görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kiraz ve elma görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kiraz aldığını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı ve kiraz görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments