Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ve kiraz görmek

Rüyada kayısı ve kiraz görmek

Rüyada kayısı ve kiraz görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Rüyada kayısı ve kiraz gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada kayısı kiraz görmek ancak yılmayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kiraz kayısı görmek çok mutlu günler geçireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına delalettir.

Rüyada kiraz ve kayısı görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı ve kiraz görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayısı satın almak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, istediği gibi yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada olmamış kayısı görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada poşette kayısı görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments