Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz aldığını görmek

Rüyada kiraz aldığını görmek

Rüyada kiraz aldığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kiraz aldığını gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Rüyada kiraz aldığını görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada büyük kiraz görmek çok önemli noktalara geleceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işarettir.

Rüyada kiraz ve dut yemek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok kiraz görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir sepet kiraz görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada olmamış kiraz görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kısmetlerin artacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kiraz ve incir görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden kiraz toplamak hayallerinin yıkılacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments