Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz reçeli görmek

Rüyada kiraz reçeli görmek

Rüyada kiraz reçeli görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, hem dua alacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine inanılır.

Rüyada kiraz reçeli gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada kiraz reçeli görmek birçok engelin aşılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli istemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işarettir.

Rüyada reçel satmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet eder.

Rüyada çilek reçeli yemek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal reçeli görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada incir reçeli pişirmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tatlı reçel görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments