Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek reçeli yemek

Rüyada çilek reçeli yemek

Rüyada çilek reçeli yemek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ferahlığa çıkılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada çilek reçeli yemek gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada çilekli reçel yemek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, tartışmalar yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada çilek reçeli yemek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet eder.

Rüyada çilek reçeli istemek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet eder.

Rüyada çilek reçeli pişirmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine tabir olunur.

Rüyada çilek reçeli almak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, malının artacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet eder.

Rüyada çilek reçel yapmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments