Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel satmak

Rüyada reçel satmak

Rüyada reçel satmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, zamandan da kar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada reçel satmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Rüyada reçel satmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada gül reçeli görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vişne reçeli pişirmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, gelişeceğine inanılır.

Rüyada karadut reçeli görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada incir reçeli almak sağlık sorunlarından kurtulmaya, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet eder.

Rüyada hurma reçeli yemek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada turunç reçeli yemek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz reçeli görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments