Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirazda kurt görmek

Rüyada kirazda kurt görmek

Rüyada kirazda kurt görmek çok hayırlı şeylere, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirazda kurt gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada kirazın içinde kurt görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu kiraz yemek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kirazda kurt görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kiraz kurdu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış kiraz görmek kısmetli bir kişi olunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kazancının bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu kiraz görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz kiraz yemek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada bahçede kiraz görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, fesat kimselerin çıkacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments