Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından kir çıkarmak

Rüyada sırtından kir çıkarmak

Rüyada sırtından kir çıkarmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları çok farklı açılardan ele alıyor olabilirsiniz.

Rüyada sırtından kir çıkarmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sırtından kir çıktığını görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında kir görmek onlar sayesinde moral bulacağına, hile ile mal elde etmeye, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına alamet eder.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak varını yoğunu kaybedeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet eder.

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, makam edineceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kirli çorap çıkarmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments