Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına yakıldığını görmek

Rüyada kına yakıldığını görmek

Rüyada kına yakıldığını görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, gelişim içine gireceğine, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, evlatlarından memnun olacağına delalettir.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada kına yakılmış el görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, aralarından su sızmayacağına delalet eder.

Rüyada kına yakılmak elindekini de bitireceğine, birikim yapılacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments