Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta mumu görmek

Rüyada pasta mumu görmek

Rüyada pasta mumu görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, beddua ve ah alacağına işaret eder.

Rüyada pasta mumu gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, üzüntülerin sona ereceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işarettir.

Rüyada pasta üstünde mum görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Rüyada pasta mumu üflemek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada pasta mumu görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Rüyada pasta ve mum görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada pastaya mum dikmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, birikiminin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mumlu pasta görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments