Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına gecesine hazırlanmak

Rüyada kına gecesine hazırlanmak

Rüyada kına gecesine hazırlanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, büyük kazanç elde edeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet eder.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak gördüyseniz:

  • Jestler veya planlar özel ilişkilerinizin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada kına gecesi için hazırlanmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kına geceni görmek gelirinin sürekli olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kına gecesi görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments