Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının kına gecesini gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada kendi kına gecemi görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin kına gecesini görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet eder.

Rüyada kına gecesinde bulunmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kına gecesini görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kına gecesi kıyafeti görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına gecesi görmek kişinin can derdine düşeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments