Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kilodu görmek

Rüyada kadın kilodu görmek

Rüyada kadın kilodu görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kazancın çoğalacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kilodu gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada kadın kilodu görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kilodu giymek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya işarettir.

Rüyada kilolu kadın görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına inanılır.

Rüyada oğlunu kilolu görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, şeytana uyacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yaşama isteğinin artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi kilolu görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Rüyada çok kilolu bebek görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments