Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilit açtığını görmek

Rüyada kilit açtığını görmek

Rüyada kilit açtığını görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulur.

Rüyada kilit açtığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle biraraya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada kilit açtığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işarettir.

Rüyada kilidi açamamak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, insanlara öncülük edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açamamak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kapı kilidini açamamak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalettir.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek sağlık sorunlarının artacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada asma kilit görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine inanılır.

Rüyada eski kilit görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, dinde olgunlaşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments