Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilidin açıldığını görmek

Rüyada kilidin açıldığını görmek

Rüyada kilidin açıldığını görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada kilidin açıldığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde geri adım atmanız olayların asıl nedenlerinin ortaya çıkmasına yardım edebilir.

Rüyada açılmış kilit görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kilidin açıldığını görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet eder.

Rüyada kiliti açmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kilit görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolap kilidi görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments